Дві тисячі активістів та комунальників прибрали вулиці та парки Печерська

15 Жовтня 2014 09:42

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net

11 жовтня прибирати вулиці та парки Печерська вийшли понад 2000 чоловік. До акції долучились працівники районних комунальних підприємств, мешканці району, представники райдержадміністрації, загальноосвітніх та медичних закладів, підприємці району.
У цілому толока охопила 87 локацій та практично усі куточки Печерська. Всього учасники толоки прибрали 33 410 м. кв. території від сміття і листя, посадили 115 дерев та 325 кущів. У прибиранні зеленбудівці задіяли 6 тракторів і 1 європрес.

Нагадаємо – нещодавно у Києві стартував місячник з благоустрою. За цей період заплановано виконати значний обсяг робіт з благоустрою, зокрема очистити лісосмуги автодоріг від порослі, сухих та повалених дерев, прибрати сміття на території підприємств, установ та організацій, закладів культури, освіти, охорони здоров’я, торгівельних закладів. Також будуть приведені в належний санітарний та естетичний стан території житлової забудови, діючі колодязі, впорядковано газони і клумби та територію кладовища, виконано першочерговий ямковий ремонт доріг, проведено посадку дерев на території навчальних закладів району.