Гороскоп на 15 жовтня

15 Жовтня 2014 11:30

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

ОВНИ, день не підходить для кардинальних трансформацій у приватному житті. На вибачення образ сподівання марні, вас не простять, наслідком з’ясування взаємин може стати остаточне відчуження та розрив.

ТЕЛЬЦІ, ви взірцевий солдат службового фронту, на якому лежить віповідальність за професійне і своєчасне виконання доручених обов’язків. Живіть з усіма в мирі та злагоді, підтримуйте гармонійний мікроклімат у колективі.

БЛИЗНЯТА, затягніть тугіше пасок і посидьте на голодному пайку. Шикувати та смітити грошима, розбазарювати душевні ресурси протипоказано. Покупки зачекають, інакше згарячу придбаєте браковану чи морально застарілу річ, або продукт з простроченим терміном придатності.

РАКИ, ви — атлант, який тримає на своїх плечах благополуччя родини — це означає, що слід бути в злагоді з членами сім’ї, любити їх і не влаштовувати домашній тоталітаризм. Відмовтеся від нових ініціатив, нікому не морочте голову, бо це загрожує прикрими невдачами, стресами з відповідним погіршенням здоров’я.

ЛЕВИ, заради глобальної перемоги треба поступитися, дрібні програші є благом. День кармічний (пожинаєте те, що заслужили), тож відмовтеся від агресивної наступальної тактики, бо це не принесе бажаних трофеїв. Навпаки — бойова наполегливість, спроба відкрито «командувати парадом» призведе до зворотного результату.

ДІВИ, бажання й можливості — далекі галактики, їхні орбіти не перетинаються. В стосунках з близькими намічається прохолода, а між друзями та вами пробіжить чорна кішка. Не впадайте у відчай, насправді причина не у власній поведінці — тут замішані об’єктивні причини.

ТЕРЕЗИ, на Голгофі суперечливих бажань тримайте себе в аскетичних рукавицях, самодисципліна — святе, і жодних розкошів собі не дозволяйте! Кожен особистий рух чи слово перебуває під мікроскопом оточення, тому ніяких експериментів, робіть лише те, що вкрай потрібно — насамперед вдома та на роботі.

СКОРПІОНИ, атмосфера в робочому офісі грозова, шеф метає блискавки. Приготуйтеся до неприємних сюрпризів, на поверхню випливе чимало таємної інформації… Однак якщо ви володієте якимись компроматами чи за кимось шпигуєте — не слід про це базікати.

СТРІЛЬЦІ, якщо замахнулися на щось глобальне, очікуйте ускладнень. Хтось спробує обмежити вашу активність, створити дивні спонтанні перешкоди. Втім, коли рухаєтеся правильним доленосним курсом, то у вирішенні проблем сягнете досконалості.

КОЗЕРОГИ, конкуренти не дрімають, очікуйте чергового суворого іспиту на професійних теренах та домашніх пенатах. Головне — не піддатися слабкості й не грати за правилами супротивників, інакше на вас чекає провал.

ВОДОЛІЇ, здоров’я вимагає підвищеної уваги. Прислухайтеся до фізіологічних ритмів організму, і якщо погано себе почуваєте, краще відмовитися від надмірних навантажень.

РИБИ, янголи кохання можуть вас зрадити, тому не влаштовуйте романтичних побачень, а якщо намітили комусь розбити серце, утримайтеся від розважальних дійств. Висока ймовірність, що задумане свято душі буде зіпсоване.