Картку киянина можна буде оформити прямо в метро

10 Жовтня 2014 12:08

metroКабінет обладнають на першому поверсі станції КПІ
З наступного тижня Картку киянина можна буде отримати на станції метро “Політехнічний інститут”. У зв’язку з новими правилами проїзду в метрополітені виникла проблема з тим, що не у всіх пільговиків є Картка киянина.
У підземці вирішили для зручності громадян обладнати кабінет з оформлення та видачі картки безпосередньо на станції метро “Політехнічний інститут”, де знаходиться головний офіс метрополітену. Кабінет обладнають на першому поверсі, розповіли “Сегодня” в прес-службі метрополітену. Там працюватиме соцпрацівник і представник банку з оформлення Картки киянина. Картку можна буде отримати відразу ж з 8.30 до 18.00.
Нагадаємо, Київрада вирішила відстрочити до 9 листопада введення обов’язкового проїзду київських пільговиків в метро по Картці киянина. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час брифінгу. За його словами, за відповідний проект рішення Київрада сьогодні проголосує на сесії. Відстрочити введену два дні тому норму вирішили через те, що не всі київські пільговики отримали Картку киянина.

Джерело: Сегодня.ua