Киянам запропонували кілька варіантів новорічної ялинки. ФОТО

9 Жовтня 2014 16:17

18

У столиці триває конкурс на кращу розробку вигляду Софійської площі під час святкування нового року 2015 та головної ялинки країни.

Про це у Facebook мистецький проект Folk Ukraine, який цього року організовує святкування новорічних свят.

“Наразі продовжується активна робота над розміщенням усіх локацій, одна з яких виконуватиме функцію Великої новорічної виставки, майданчику для дітей і святкування новорічної ночі та Різдва”, – йдеться в повідомленні.

Найкращий варіант оберуть шляхом голосування.

Організатори наголосили, що відкриття великої новорічної виставки-ярмарку відбудеться 16 грудня і функціонуватиме вона до 14 січня 2015 року.

“Вперше на Софійській площі буде створений цілий комплекс, який інтегруватиме сцену для виступів народних колективів та зірок естради, майданчика для проведення численних майстер-класів та місце для виховних дитячих заходів та відпочинку”, – йдеться в повідомленні.

Цього року до організації новорічного заходу “Новий рік на Софії” зможуть долучитися усі охочі.

Для цього необхідно надіслати лист зі своїм пропозиціями щодо проведення новорічно-різдвяних свят на адресу проекту info@folkukraine.com.

Також вже попередньо сформована програма заходів на День Святого Миколая, Новий рік та Різдво.

Так, на новорічні свята на киян та гостей міста чекають ярмарок, низка виступів, конкурси “новорічної іграшки”, “пряникового будинку”, “ялинки”, виставка дитячих малюнків, резиденція Святого Миколая.

Усі фото з facebook Folk Ukraine