Нові освітні можливості для громадян віком старше 45 років

22 Жовтня 2014 12:37
lenta-ua.net

lenta-ua.net

Цього року на навчання в Академії вперше запрошуються особи з вищою освітою, які бажають пройти перепідготовку за спеціальністю «Соціальна робота» на базі першої вищої освіти і мають ваучер для підтримання конкурентоспроможності осіб віком старше 45 років на ринку праці, виданий Центром зайнятості (відповідно до постанови КМУ від 20.03.2013 р.).

Процедура отримання ваучера є доволі нескладною – не обов’язково стояти на обліку Центрів зайнятості або не мати роботи. Можливо і навчатися, і працювати одночасно. Усі бажаючі скористатися даною освітньою можливістю мають звернутися до будь-якого найближчого Центру зайнятості, незалежно від місця реєстрації, надати копію диплому про будь-яку вищу освіту і копію документу, що підтверджує трудовий стаж не менш 15 років (трудової книжки). Після отримання ваучера звертайтесь до нашого ВНЗ для проведення співбесіди і зарахування на навчання.

Перепідготовка спеціалістів з соціальної роботи (друга вища освіта) здійснюється на заочній формі навчання. Термін навчання – 2 роки, вартість навчання рівна сумі ваучера. Прийом документів триває до 9 листопада.

Під час сесії Академія пропонує бажаючим проживання у власному гуртожитку готельного типу.

Більше інформації про Ваучер

Більше інформації про другу вищу освіту за спеціальністю «Соціальна робота»

Знайти Академію праці, соціальних відносин і туризму в офіційному переліку Міністерства освіти і науки України можливо за посиланням ПЕРЕЛІК навчальних закладів, які мають право здійснювати діяльність у сфері вищої освіти (підготовка, перепідготовка, підвищення кваліфікації) за переліком спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці (стор.38, п.23 Документу, що завантажується).

Джерело: АПСВТ