Обережно:у Києві масово викрадають престижні чорні позашляховики

29 Жовтня 2014 17:08
ru.tsn.ua

ru.tsn.ua

У Києві лише протягом двох днів викрали п’ять престижних позашляховиків. Причому, нині у злочинців користуються авто чорного кольору.

Як повідомляє столична ДАІ 22 жовтня були викрадені дві Toyota Land Cruiser Prado: один автомобіль у Голосіївському районі (з вулиці Тарасівській), а другий – у Дарницькому (з вул. Драгоманова), а також – Toyota Land Cruiser 200 в Дніпровському районі (з вул. Запорожця). Всі три позашляховика – чорного кольору. На наступний день, 23 жовтня, в Печерському районі столиці з вулиці Щорса викрадений Range Rover, а у Дарницькому з Дніпровської набережної – Land Rover Evoque. Останній позашляховик – також чорного кольору.

За твердженням інспекторів, швидше за все, подібні авто викрадаються спеціально під замовлення – не випадково і збіг за кольором всіх викрадених транспортних засобів. У зв’язку з подібною ситуацією, співробітники ДАІ радять господарям дорогих позашляховиків подбати про збереження свого транспорту, по можливості не залишати його надовго без нагляду, залишаючи їх навіть на незначний час обов’язково задіяти протиугінні пристрої і зберігати тільки на стоянках чи у гаражах.

Джерело: Gazeta.ua