Побори на Київському залізничному вокзалі розслідуватиме спеціальна комісія

1 Жовтня 2014 09:01

transkarpatia.net

transkarpatia.net

Квиткові касири зазначають, що з боку керівництва вокзалу існують незаконні системні збори коштів

Державна адміністрація залізниць “Укрзалізниця” створила спеціальну комісію з розслідування випадків поборів на центральному Київському вокзалі.

Про це йдеться в повідомленні адміністрації на сайті “Укрзалізниці”.

“Укрзалізниця” створила комісію з розслідування випадків поборів на Київському вокзалі у зв’язку з колективним зверненням квиткових касирів, що працюють на столичному вокзалі, до гендиректора “Укрзалізниці”.

У зверненні до керівництва квиткові касири зазначають, що з боку керівництва вокзалу існують незаконні системні збори коштів за працевлаштування, відгули і збереження місця роботи і повідомляють, що на вокзалі існує давно напрацьована схема: кому, скільки і за що потрібно їм платити.

Білетери просять керівництво області втрутитися в цю ситуацію і зупинити корупцію.

Під час зустрічі з трудовим колективом Київського вокзалу представники комісії, керівництво центрального вокзалу та Південно-Західної залізниці обговорили з присутніми порушені у зверненні випадки вимагання та шляхи запобігання їх прояву в майбутньому.

Нагадаємо, раніше Державна адміністрація залізничного транспорту “Укрзалізниця” передала матеріали з приводу покупки і експлуатації швидкісних поїздів виробництва Hyundai Rotem в слідче управління Міністерства внутрішніх справ.

Джерело: Сегодня.ua