Ролер-старти для всієї сім’ї

16 Жовтня 2014 21:00

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

В столиці відбувся фестиваль з популярного виду спорту

На найбільшій спортивній арені країни, НСК «Олімпійський», відбулося справжнє сімейне свято — осінні «Олімпійські ролер-старти 2014» на Алеї здоров’я. В рамках заходу провели змагання у трьох дисциплінах роликового спорту та масові катання для всіх бажаючих. Найменшим учасникам було від чотирьох років, а найстаршим — 15. По закінченню турніру переможців нагородили медалями, кубками та пам’ятними призами, а також сертифікатами на різноманітні спортивні розваги. На свято завітали понад 500 учасників, а також ті, хто прийшов їх підтримати.

Протягом усього дня усі бажаючі могли навчитися кататися на роликових ковзанах, скейтах та велосипедах під пильним наглядом професійних інструкторів НСК «Ролер клуб». Також у гостей була можливість пограти в хокей на роликових ковзанах, потанцювати та прийняти участь в різних конкурсах. «Нам дуже приємно проводити цей прекрасний жовтневий суботній день разом з такими гостями. Два роки тому, коли ми працювали над відкриттям ролер-клубу, ми і не сподівалися, що він буде користуватися таким шаленим попитом. Сьогодні ми дійсно пишаємося, що на нашій арені займаються ролер-спортом та активно проводять свій вільний час усі охочі. Ми не обмежуємося лише дітьми. Так, у нас є 80-річна бабуся, котра прийшла, навчилася, а зараз постійно катається на роликових ковзанах. Ми робимо та будемо робити все можливе, щоб НСК «Олімпійський» і надалі залишався улюбленим місцем проведення дозвілля не лише для киян, а й гостей нашої чарівної столиці»,— привітав учасників заходу заступник генерального директора Державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський» Віктор Анісімов.

Нагадаємо, що НСК «Ролер клуб» працює на території стадіону на Алеї здоров’я (біля входу в сектор D-15, зовнішнє коло стадіону) щодня. Тут ви зможете отримати професійне навчання катанню на роликових ковзанах, майстер-класи від найкращих тренерів України, відвідати групові тренування тощо. На території клубу діє прокат роликових ковзанів, самокатів, трайків, квадів і лонг-бордів. Ролер-дром є найдовшим в Україні (740 метрів) та є закритим, що дозволяє кататися при будь-яких погодних умовах: чи в завірюху, чи в лютий мороз, чи під час дощу. Кожного четверга з 18.00 до 20.00 відбуваються безкоштовні майстер-класи, де інструктори підбирають індивідуальну програму для кожного