Романтичні ідеї для зустрічі світанку в Києві

24 Жовтня 2014 09:36
ipress.ua

ipress.ua

Напевно, кожен хлопець, намагаючись домогтися прихильності коханої або просто зробити приємний сюрприз, задавався питанням: як організувати романтичне, незабутнє побачення? Адже хочеться відійти від банального сценарію і здивувати дівчину своєю креативністю і уважністю.
Мабуть, всю принадність ніжних і трепетних відносин можна виразити тільки неординарним способом, наприклад, запросити улюблену зустріти разом світанок. Ми пропонуємо Вам ознайомитися з переліком найкрасивіших і романтичних місць, де можна зустріти світанок у Києві.
Улюбленим місцем закоханих є Правий берег Дніпра. Тут можна насолодитися першими променями ранкового сонця, що встає над Лівим берегом. Прекрасний вид, що відкривається над ранковим Дніпром, захоплює дух і дарує невимовні відчуття.
Дуже популярним місцем для зустрічі світанку стає Оболонська набережна. Запросіть свою другу половинку помилуватися першими променями сонця і насолодитися ранкової тишею. Не забудьте прихопити з собою фотоапарат. Спробуйте разом закарбувати найкрасивіші краєвиди, адже ніщо так не зближує, як спільне захоплення.
Хочете зустріти ранкову зорю в єднанні з природою – вирушайте на Київське море. Візьміть з собою термос з чаєм або кавою, різні солодощі, теплий плед. Все це буде шалено романтично. Чисте неосяжне небо, що грає райдужними переливами, висвітлює водну гладь всіма фарбами життя. Умиротворення води навіє найприємніші емоції.
Дуже зручним місцем для зустрічі світанку є набережна Поштовій площі. Звідси відкривається дуже гарний вид. Крім того, після сходу сонця звідси дуже зручно відправитися в центр столиці, щоб відвідати якесь затишне кафе і зігрітися чашкою ароматної кави.
Безсумнівно, дуже красиве і романтичне місце для зустрічі світанку – це пішохідний міст. Звідси можна помилуватися величною красою висхідного сонця і побачити відображення перших сонячних промінчиків у водах Дніпра. Самітність від галасливих вулиць дозволить Вам відкритися і щиро зізнатися в найпотаємніших почуттях.
Воістину казковий і загадковий вид відкривається з сходом сонця на Замковій горі. Оглядовий майданчик на Замковій горі дозволяє відчути переплетення неймовірною ранкової краси з духом історії, адже тут відкривається неймовірний вид на історичну частину міста. Красива романтична обстановка по-новому відкриє вас один для одного.
Говорячи про те, де зустріти схід сонця, не можна не згадати і відомий пам’ятник Леоніду Бикову. Зі сходом сонця відкривається широка панорама на міські пейзажі і чудовий вид на Києво-Печерську Лавру і могутній Дніпро. Це прекрасне місце для того, щоб приділити увагу один одному і сказати найтепліші слова любові.
Якщо Ваша друга половинка не уявляє собі життя без екстриму, тоді запросіть її на романтичне побачення … на дах багатоповерхівки. Звучить досить оригінально, але насправді відчути емоції та переживання від споглядання перших променів сонця не порівняти ні з чим! Неймовірна краса міста, що відкривається з даху столичного будинку, надовго запам’ятається Вашої коханої.
Чудовою альтернативою всім перерахованим вище варіантам є поїздка за місто. Природні пейзажі, свіже повітря, спів птахів, шум дерев уранці дозволяють розслабитися і насолоджуватися кожною хвилиною. Краса ранкової зорі і обійми коханої людини подарують Вам масу приємних емоцій і вражень.
Не бійтеся експериментувати і дивувати своїх коханих нестримною фантазією і вигадкою – і Ваші старання не залишаться непоміченими!

Джерело: Мій Київ