Школярі з Оболоні намалювали малюнки для поранених

10 Жовтня 2014 11:13

uapress.info

uapress.info


Події, що розгортаються у нашій країні, змушують кожного замислюватися, що є для тебе мир, спокій, навчання, дружня повна родина. На ваги ставиться людське життя і прадавнє козацьке: «Якщо не я, то хто?».
Героями сьогодення стають ті, хто інтереси держави ставить вище за свої, хто не зрадив, хто формує кров’ю і власним життям Українську націю. З них беруть приклад школярі, на них рівняються юнаки і дівчата, за них не соромно нашим ветеранам, бабусям і дідусям.

У котрий раз, учні, вчителі і батьки спеціалізованої школи № 16 своєю благодійною допомогою подарували надію на зцілення, можливість на відновлення здоров’я, підтримку та оптимізм пораненим Київського військового шпиталю.

З початком навчального року школярі не лише поринули з головою у навчання, а й проводять акції під гаслом «Заради миру в Україні» на підтримку наших воїнів, які перебувають у зоні АТО.

У школі тривають уроки мужності, а зібрані кошти на потреби 12-го Київського батальйону (у його складі воюють батьки школярів) адресно передаються бійцям.

Пораненим, які перебувають у різних шпиталях Києва, учні збирають необхідні речі, медикаменти, ковдри, солодощі та подарунки (малюють малюнки, пишуть вірші, листи із щирими словами подяки та підтримки, виготовляють обереги, які зігріватимуть теплом мужні серця воїнів), повідомили в святошинській РДА.

Справою свого громадянського обов’язку і за покликом серця учні спеціалізованої школи № 16 беруть участь у благодійній і благородній роботі, яка неодмінно допоможе постраждалим і пораненим, і обов’язково даруватиме надію на мир, на щасливе життя і відновлення здоров’я бійців.

Джерело: Хрещатик