Сьогодні в Київському зоопарку будуть роздавати подарунки і призи

4 Жовтня 2014 11:15

kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

Тут відзначатимуть День захисту тварин
Сьогодні в Київському зоопарку пройде гра-подорож “Тварини Червоної книги України” та фотовиставка до Всесвітнього Дня захисту тварин.
На честь свята розроблено програму для дітей та супроводжуючих їх дорослих, присвячена тваринам Київського зоопарку, занесених до Червоної книги України. Знайомство з ними буде проходити в ігровій формі, за допомогою путівника із завданнями та питаннями. Відправитися в подорож дуже просто – необхідно прийти в зоопарк і отримати безкоштовно ігровий путівник з картою зоопарку. Фахівці розкажуть учасникам правила роботи з путівником. Всі учасники гри отримають подарунки.
Кожен охочий зможе безкоштовно відвідати пізнавальну екскурсію “Тварини Червоної книги” та фотовиставку тварин Київського зоопарку, яку організували викладачі та студенти коледжу Київського національного університету технологій та дизайну (КНУТД). Долучитися до учасників виставки зможуть усі охочі, якщо принесуть з собою роздруковане фото диких або домашніх тварин розміром 20х30 сантиметрів. Переможців чекають призи: за I місце – абонементний квиток до зоопарку на півроку, за II місце – абонементний квиток до зоопарку на місяць, за III місце і для тих, хто отримає приз глядацьких симпатій, – запрошення до зоопарку на двох.
А для тих, хто хоче побачити себе в новому образі, будуть безкоштовно працювати перукарі та візажисти з коледжу КНУТД.
Місце проведення: майданчик біля фонтану “Буратіно”
Час: з 11:00 до 14:00 годин.

Джерело: Сегодня.ua