Столична ДАІ виловила 578 водіїв

19 Жовтня 2014 15:00

automotoclub.info

automotoclub.info

У місті Києві протягом однієї доби інспектори Державної автомобільної виявили 578 порушень Правил дорожнього руху. Учора, інспектори ДАІ виявили 137автомобілістів, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки і стоянки – 32, без необхідних документів за кермо сіли 35 автолюбителів.

Крім того, за керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 43 водії.
За минулу добу зареєстровано 5 ДТП в яких 5 осіб отримали травми.
ДАІ звертає увагу, що погана видимість та нехтуванням учасниками дорожнього руху правилами безпеки на дорозі нерідко стають причинами дорожньо-транспортних пригод. Переважно у період сутінок або в темний час доби під колесами авто гинуть та травмуються люди. Державтоінспекція нагадує усім пішоходам, що на дорозі слід бути особливо уважними та обережними. Перед виходом на проїзну частину, необхідно переконатися, що це буде безпечним. Крім того, у темну пору та в умовах недостатньої видимості ДАІ радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи.

Також звертаємося до водіїв – будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу.
Вчора, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 60 водіїв та виявили 59 пішоходів-порушників.