У Києві триває фестиваль у пошуках made in Ukraine: патріотичні кекси, одяг та взуття

12 Жовтня 2014 16:30

kyiv.co.ua

kyiv.co.ua

За день роботи фестивалю більше сотні людей поклали у гаманець пластиковий прапор – розрахункову картку с написом “Слава Україні! Героям слава!”.

У Києві із гаслом “у пошуках українського” розпочався фестиваль товарів вітчизняного виробництва, йдеться у сюжеті ТСН.19:30. У фестивалі взяли участь понад двісті компаній, які презентували одяг, взуття, їжу і навіть побутову хімію – усе зроблене українцями і для українців. “Навіть у цій ситуації є деякі плюси. Зараз ті, хто навчаться робити бізнес у таких кризових важких умовах, я думаю, що з початком економічного зростання це буде просто бум українського бізнесу”, – впевнена організатор фестивалю Катерина Венжик. На фестиваль вражати своїми вміннями прийшли, зокрема, друзі Федір і Антон. Один пропонував патріотичні кекси, інший – синьо-жовті прикраси для волосся. Українське – тренд цього сезону, до якого долучився і Приватбанк. За кілька годин роботи стенду банку більше сотні людей поклали у гаманець пластиковий прапор – розрахункову картку с написом “Слава Україні! Героям слава!”.

“На сайті можна було кожному клієнту замовити на вибір три картки з різними дизайнами. Банк тоді самостійно вибрав найкращий дизайн, який найбільше подобається кожному українцю, і пустив його на відділення”, – розповіла працівниця Приватбанку Аліна Багрій.

Джерело: ТСН