У парку «Нивки» провели толоку

15 Жовтня 2014 10:00

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

Майже дві тисячі учасників зібрала толока у парку «Нивки», що в Шевченківському районі столиці. За ініціативи КМДА представники міської влади, комунальних служб, громадських організацій та мешканці прибирали опале листя, сухостої та сміття на території зеленої зони, а також розширювали площі зелених насаджень. Участь у заході взяли також перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов та заступник голови КМДА Петро Пантелеєв. Під час толоки висаджено 50 саджанців горобини, акації та липи, близько тисячі кущових — спіреї та бирючини.

«Спеціально для прибирання було використано комунальну техніку: сім тракторів, дві автовишки, екскаватор, дві дробилки для подрібнення сухих дерев. Крім того, за допомогою водолазних спусків та спеціалізованої машини-амфібії нам вдалося розчистити дно паркових озер»,— повідомив Петро Пантелеєв.

«Ми вдячні кожному, хто сьогодні поруч з нами прибирає та впорядковує наші парки та сквери. Це захід, що єднає наші зусилля та прагнення зробити місто більш затишним та чистим»,— переконаний заступник голови КМДА