У районах міста підрахують снігоприбиральну техніку

20 Жовтня 2014 13:30

dailylviv.com

dailylviv.com

У всіх районах Києва проведуть інвентаризацію снігоприбиральної техніки. Відповідне доручення Віталій Кличко дав під час наради за участю голів усіх районів столиці та заступників міського голови, передає прес-служба КМДА.
«Має бути достатня кількість справної техніки і палива, щоб в той момент, коли випаде сніг, це не стало несподіванкою і не було проблем з його прибиранням. Саме перший сніг – це той момент, коли влада показує свою здатність швидко та ефективно діяти», – сказав мер столиці.
Крім того, Віталій Кличко зазначив, що кожен голова району має поставитися серйозно і відповідально до питання енергозбереження. За словами міського голови, сьогодні вкрай важливо зробити все, щоб у зимовий період були забезпечені енергоресурсами школи, дитячі садки, заклади охорони здоров’я та житлові будинки.
«Столична влада готова надати відповідний сервіс за умови, якщо уряд надасть газ. Сьогодні складається враження, що в чиїхось політичних іграх кияни є розмінною монетою», – сказав Віталій Кличко.