У Шевченківському та Печерському районах прокладуть кабельні мережі КЛ-10 кВ

10 Жовтня 2014 12:00

ek-chita.ru

ek-chita.ru

У Шевченківському та Печерському районах столиці прокладуть кабельні мережі напругою 10 кВ з частковим обмеженням руху транспорту та розриттям тротуарів на вул. Шота Руставелі, вул. Басейній, Бессарабській площі та вул. Хрещатик. Відповідне розпорядження КМДА підписав Віталій Кличко.
Роботи власним коштом здійснить ТОВ «СТОЛИЧНИЙ ЦУМ» згідно із розробленою та затвердженою у встановленому порядку проектно-кошторисною документацією. Триватимуть роботи з 9 жовтня 2014 року до 1 березня 2015 року.

Зауважимо, що прокладання кабельних мереж від вул. Шота Руставелі (на перетині з вул. Жилянською) до вул. Басейної, 10 виконають відкритим способом з частковим обмеженням руху транспорту та розриттям тротуарів.

Прокладання кабельних мереж на території НСК «Олімпійський», на вул. Басейній до Бессарабської площі та на вул. Хрещатик виконають закритим способом.

Перехід проїжджих частин на вул. Шота Руставелі, 46 та вул. Рогніденської, 6/16 виконають закритим способом, а вул. Саксаганського, 13/42 – відкритим способом з частковим обмеженням руху транспорту.

Перехід проїзної частини вул. Хрещатик виконають закритим способом, а зі сторони будівлі вул. Хрещатик, 36 до будівлі на розі вул. Хрещатик та вул. Б. Хмельницького – відкритим способом з розриттям тротуару.

Також мають розробити та погодити в управлінні ДАІ ГУ МВС України в м. Києві схему тимчасової організації дорожнього руху.

Для того, аби забезпечити вільний і безпечний прохід пішоходів та проїзд автотранспорту до прилеглих будинків і установ, на час виконання будівельних робіт, будуть встановлені відповідні огорожі, а у разі необхідності – пішохідні містки шириною не менше 1,5 м.

Після завершення робіт покриття проїжджих частин відновлять за типом існуючого, покриття тротуарів на повну ширину відновлять фігурними елементами мощення та передадуть за актом КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Святошинського району».