У столиці пересічний перехожий захистив двох жінок від пограбування

26 Жовтня 2014 07:21

moemisto.com.ua

moemisto.com.ua

Вночі до чергової частини Голосіївського районного управління надійшов виклик з мобільного телефону про те, що по вулиці Червоноармійська, чути жіночий крик. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та був направлений автомобіль патрульної служби. По приїзді, працівники міліції побачили двох жінок та двох чоловіків, один з яких лежав на землі зі зав’язаними руками. Вислухавши всіх учасників події, слідчому стала зрозуміла ситуація.

Після закінчення роботи двоє жінок вирішили гарно провести вечір в одному з кафе на Червоноармійській. Знаходячись в кафе, випивши по бокалу вина та чекаючи на рахунок, до них за столик сів невідомий чоловік, який представився і сказав, що він родом з Івано-Франківщини. Одна з подруг попросила, щоб він залишив столик, але чоловік на її прохання ніяк не відреагував та почав хапати її за руки. Дочекавшись рахунку за своє замовлення, колеги вийшли з кафе, а Орест залишився сидіти за їх столиком. Додому жінки поверталися пішки, оскільки жили недалеко від кафе. Підходячи до будинку, одна з подруг відчула поштовх в спину, від якого впала на асфальт. Після цього новий знайомий з кафе підбіг до неї та ривком вирвав з руки паперовий пакет, в якому були всі цінні речі жінки.

Інша жінка від побаченого закричала. Чоловік, не відпускаючи пакет з чужими речами, підійшов до неї ззаду та накинув на голову поділ її ж сукні.

На допомогу в цей момент до них підійшов чоловік, який швидко зрозумівши ситуацію, схопив кривдника і викликав швидку медичну допомогу та працівників міліції.

Зловмисником виявився 43-річний уродженець Коломийського району, Івано-Франківської області, неодружений та раніше несудимий. Чоловік в усьому зізнався та розкаявся. Слідчим відділом Голосіївського районного управління йому пред’явлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) та ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Джерело: Моє місто