Сьогодні в Києві пройде перший земельний аукціон

22 Жовтня 2014 09:15
agravery.com

agravery.com

На перший аукціон виставлять шість лотів в п’яти районах столиці

22 жовтня вперше за шість років в Києві будуть проведені земельні торги з продажу земельних ділянок комунальної власності міста за прозорою і відкритою процедурою. Про це повідомляє Департамент земельних ресурсів КМДА.

На аукціон виставлять шість лотів в п’яти районах столиці.

Крім того, земельні торги відбудуться 5 листопада і 19 листопада цього року, на них буде виставлено по одній земельній ділянці.

17614

Отримати додаткову інформацію, ознайомитися з документами і матеріалами на земельні ділянки можна у виконавця торгів (Товарна біржа “Київська агропромислова біржа”, Київ, вул. Червоноармійська, 5, корп. 6-Б, 5-й поверх) або в Департаменті земельних ресурсів (Київ, вул. Хрещатик, 32-А, кімната 415).

Оголошення про проведення земельних торгів розміщені на офіційному веб-сайті центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин.

1_1602_45

Нагадаємо, Київський міський голова Віталій Кличко доручив профільним службам відновити реалізацію земельних ділянок на відкритих аукціонах для прозорості продажу столичної землі та наповнення київського бюджету.

Джерело: Сегодня.ua