“Укрзалізниця” звільнить керівництво київського вокзалу за корупцію

20 Жовтня 2014 09:51

mykyiv.com.ua

mykyiv.com.ua

Після перевірки “Укрзалізниця” прийняла рішення звільнити керівництво Центрального залізничного вокзалу у місті Києві.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби “Укрзалізниці”.
“Для викорінення корупції на Центральному залізничному вокзалі у місті Києві Укрзалізниця зобов’язує Південно-Західну залізницю якнайшвидше змінити його керівництво”, – сказано в повідомленні.

Зокрема, “за незадовільну організацію роботи трудового колективу вокзалу Київ-Пасажирський комісія Укрзалізниці з розслідування фактів корупції на підприємстві ” вимагає відсторонення начальника вокзалу Олександра Ясинецького, його заступника і головного технолога квиткових кас.
Крім того, звільнять старшого інспектора із кадрів та начальника служби кадрової та соціальної політики Південно-Західної залізниці – “за грубі порушення трудового законодавства, фальсифікацію та підробку облікових документів”.
Керівники вокзалу, які залишились на посадах мають пройти атестацію, а всі касири вокзалу — перевірку знань законів та нормативних актів у сфері обслуговування пасажирів.
Зауважимо, що матеріали перевірки за фактами зловживань посадовим становищем керівництвом вокзалу “Укрзалізниця” направить до правоохоронних органів.

Джерело: Мій Київ