В столиці триває місячник «Навчання правил дорожнього руху»

30 Жовтня 2014 14:36
sai.gov.ua

sai.gov.ua

Першими перевірити власні знання дорожньої азбуки наважилися учні школи № 3 Подільського району, на базі центру надання послуг ДАІ  № 2.

Клас обладнаний 20-ма робочими місцями, де всі бажаючі можуть безкоштовно протягом місяця перевірити свої знання з Правил дорожнього руху в будь-який робочий день. Щоб задовольнити попит населення, прийняте рішення про подовження часу тестового випробовування. Відсьогодні кияни зможуть звертатися для перевірки знань з 13.00 до 14.00 години. За бажанням громадяни матимуть змогу ознайомитися також з технічним обладнанням, на якому виготовляються посвідчення водія нового зразка, майданчиками для початкового керування транспортними засобами та учбовими автомобілями, які використовуються для навчання майбутні водіїв.

Всього на території міста Києва існує 3 центра надання послу, які  розташовані в найбільших районах. Кожний з них готовий до прийому громадян.

Сподіваємося, що така ініціатива збільшить інтерес учасників дорожнього руху до вивчення Правил дорожнього руху, сприятиме вихованню у населення поваги до дорожнього закону і врешті-решт дозволить зменшити сувору статистику дорожньо-транспортних пригод.

Джерело: Хрещатик