Як потрібно правильно мити голову

15 Жовтня 2014 13:00

ukr.segodnya.ua

ukr.segodnya.ua

Тепла вода буде прекрасно “працювати” на ваше волосся
Про те, що потрібно знати про миття волосся, пише 4girls.ua.
1. Найпоширеніший питання – як часто потрібно мити голову? Немає абсолютно ніякої шкоди для волосся, якщо ви миєте їх кожен день. Єдиний мінус – звикання. Якщо протягом місяця ви будете мити голову щодня, то пропустивши один раз, опинитеся з брудною головою на наступний же ранок! Найкраще мити волосся щодня, дівчатам, у яких жирне волосся і вони живуть в центрі міста. Потрібно мити волосся через день, якщо дівчина живе в місті, і у неї нормальне волосся з сухими кінцями і без масляних коренів. І ви повинні мити волосся кожні кілька днів, якщо ваші волосся в’ється або пофарбоване, і ви живете за містом.
2. Скільки потрібно використовувати шампуню? Все залежить від довжини і густоти волосся. Але, переборщувати, звичайно, не варто! Зазвичай достатньо однієї столової ложки для того, щоб добре помити голову.
3. Під якою температурою мити голову? Тепла вода буде прекрасно “працювати” на ваше волосся. Уникайте гарячої води, так як вона може зробити ваше волосся сухим і пошкодженим. Для остаточної промивки краще використовувати прохолодну воду, вона зробить волосся більш блискучим!
4. Блідий колір волосся, що робити? Потрібен шампунь, який захищатиме ваш натуральний (або пофарбований) колір. Для того, щоб вибрати підходящий, потрібно звернутися до фахівця.
5. Як часто використовувати бальзам для волосся? Постійно! Після кожного миття голови.
6. Що краще дорогий засіб з салону, або менш дорогий аналог з аптеки? Шампунь, не є прикладом того, “скільки платите – стільки й отримуєте”! Все залежить від ваших уподобань і типу волосся. Пробуйте! І ви знайдете свій ідеальний засіб!
7. Скільки разів на рік можна міняти шампунь? Бажано робити це не частіше, ніж раз на 3-4 місяці. Краще – раз на півроку.

Джерело: Сегодня.ua