Як приготувати вдома скраб для губ

14 Жовтня 2014 10:14

ukr.segodnya.ua

ukr.segodnya.ua

Вам знадобиться цукор або мед
В холодну пору року ваші губи потребують особливого догляду. Щоб оновити їх шкіру і додати губкам рівний колір, приготуйте з підручних засобів поживні скраби.
Медовий скраб
1 чайна ложка меду;
1 чайна ложка харчової соди.
Змішайте мед і соду так, щоб вийшла гладка паста. Нанесіть на губи і залиште максимум, ніж на 5 хвилин. Перш ніж змити його теплою водою, м’яко промассируйте чистими пальцями рук. Після цього можете зволожити губи своїм улюбленим бальзамом, пише “Домашний очаг”.

Солодкий цукровий скраб
1 чайна ложка цукру;
кілька крапель води;
кілька крапель оливкової олії.
Висипте цукор в долоню і додайте стільки води, щоб ви могли отримати необхідну для скрабу консистенцію. М’яко масажуйте губи протягом 30 секунд, після чого змийте його теплою водою. Зволожите губи парою крапель оливкової олії або ж скористайтеся зволожуючим бальзамом.
“Чуттєвий” скраб
1 чайна ложка меду;
1 чайна ложка олії (оливкова, мигдальне або будь-яке інше);
1-2 чайні ложки цукру;
2-3 краплі ефірного масла (на ваш вибір).
Протягом 5 секунд (не більше) нагрівайте мед в мікрохвильовій печі. Потім додайте в нього масло і цукор, після чого як слід все перемішайте. Додайте пару крапель ефірного масла для аромату і регенеруючої функції. Акуратними рухами нанесіть скраб на губи й шкіру навколо, залиште на пару хвилин. Потім делікатно масажуйте круговими рухами, для того щоб видалити мертві клітини перш, ніж ви змиєте скраб теплою водою. Завершіть процедуру, зволоживши губи оливковою олією або бальзамом.

Джерело: Сегодня.ua