Завтра в Києві пройде марш миру і єдності

4 Жовтня 2014 11:45

kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

Хода розпочнеться о 15:00 біля Центрального універмагу
В суботу, 4 жовтня в Києві відбудеться Марш миру і єдності в Україні. Його учасники будуть поширювати унікальний рецепт згуртованості українців і повернення країни до мирного життя.
Організатори розцінюють цю акцію як початок переорганізації українців на встановлення миру в країні.
Хода розпочнеться о 15:00 біля Центрального універмагу і пройде вздовж вул. Хрещатик, повз Майдан Незалежності, Європейській площі та фінішує біля Арки Дружби народів, де о 16:00 відбудеться концерт за участю естрадних виконавців, танцювальних колективів, представників циркової академії.
Також о 16:00 біля Арки Дружби народів відбудеться презентація картини “Символ миру”, яка стане відображенням єднання народу України. Над картиною працювали українські художники, громадські діячі та представники шоу-бізнесу.
По завершенню відбудеться грандіозний флеш-моб, учасники якого – гімнасти, еквілібристи, циркачі і каскадери – складуть “живе” слово МИР. Висота фігури складе 10 м у висоту і 24 м в ширину.
Збір учасників Маршу – о 14:00 біля ЦУМу. Бажаний дрес-код учасників – вишиванки, жовто-блакитна одяг і предмети з українською символікою (стрічки, кульки).
Також в рамках ходи буде представлена картина “Серце світу”. Це полотно було створено групою художників з усього світу на чолі з палестинським художником Джамалем Бадваном. Ця картина була представлена в новорічну ніч в місті Віфлеємі (Палестина). Художники хотіли сказати цим проектом, що потрібно покласти край війнам, насильству і конфронтації між країнами і народами.
Під час самого ходи учасники будуть роздавати “рецепти згуртування українців” – установки, поради, рекомендації, виконання яких сприятиме єднанню та зміцненню нації.

Джерело: Сегодня.ua