Апельсиновий сік знижує ризик розвитку раку яєчників
4 листопадаа 2014 12:00
Своє дослідження вчені розтягнули на 30 років, за цей час вони обстежили близько 170 000 жінок, у віковій групі від 25 до 55 років.
Виходячи з отриманих результатів, учені прийшли до висновку, що продукти з високим вмістом флавонолів і флаванонів знижують ризик розвитку онкології яєчників.
У жінок, які мають звичку пити чай, цитрусові соки, проблеми з яєчниками зустрічаються на 31% менше ніж у жінок, які не споживають ці напої.
Ризик розвитку пухлин яєчників зменшувався на 21% і у тих випробовуваних, які вживали цитрусові соки у великих кількостях.
Джерело:
Вечірній Київ