Безкоштовний освітній проект для дітей та молоді

16 листопадаа 2014 10:26

lh5.googleusercontent.com

lh5.googleusercontent.com

На базі бібліотек Києва стартувала безкоштовна освітня ініціатива для дітей та молоді “Смарт Старт”. Проект створено Громадським об’єднанням “Самопоміч”.

Навчання буде проходити у форматі “Цікава наука” для школярів та “Тренінг центр” для студентів та молодих спеціалістів, – розповідає координатор проекту “Смарт Старт” Ірина Браницька.

Заняття “Смарт Старт” – це інтерактивна методика навчання з таких предметів, як хімія та біологія. На простих дослідах діти легше зможуть освоїти шкільний теоретичний матеріал, –пояснюють волонтери проекту.

Аби школярі змогли підкріплювати практичні знання теорією, проект “Смарт старт” реалізовується на базі бібліотек столиці. Наразі, двічі на тиждень волонтери проводять інтерактивні уроки з біології та хімії.

Депутати Київради зі свого боку готові підтримати такі освітні проекти, запевняє голова Постiйної комiсiї Київради з питань освіти, науки та інноваційної політики Наталія Шульга.

Освітня програма “Наука для Києва, наука для школи”, за словами депутата Київради, буде обходитися столичному бюджету не більше, ніж у 5 мільйонів гривень на рік.