Де знайти роботу в Києві. Робота для студентів і фахівців

11 листопадаа 2014 11:07

lada.fm

lada.fm

Де знайти роботу в Києві – є Одним із найпопулярніших питання серед студентів, пенсіонерів, без київської прописки і досвіду роботи. Процес пошуку роботи досить непростий, але цілком виконаємо. Для це необхідно визначити рівень бажаної зарплати і цікаву вакансію, а також трохи терпіння при пошуку відповідного варіанту. На сьогодні основними українськими інтернет-порталами для пошуку роботи створені всі умови щоб бути працевлаштованим в максимально короткі терміни.

Де знайти роботу для студентів, пенсіонерів, фахівців і людей без досвіду роботи ми рекомендуємо наступні сайти
1. Work.ua – вважається топовим сайтом для пошуку роботи в Україні. Вакансії постійно оновлюються, база містить понад 33 тис. вакансій.
2. Rabota.ua – портал заснований з 2000 року, він є ексклюзивним партнером міжнародної рекрутингової мережі Network (для України і зарубіжжя), яка має представництва більш ніж у сотні держав по всьому світу.
3. Jobs.ua – також має базу з безліччю вакансій для працівників будь-якого профілю з усієї України.
4. Hh.ua – відома компанія-рекрутер з 2000 року. Сайт націлений на висококваліфікованих фахівців різного профілю. На даний момент hh.ua має величезну базу ТОП-кандидатів і фахівців за західним зразком.
5. Jooble.ua – український сайт-проект для пошуку роботи, з лінками-адресами потрібної вакансії на більш ніж 260 сайтах.
6. Rabotaplus.ua – портал не відстає від попередників і пропонує сотні вакансій від тисяч українських роботодавців. На ринку України Робота + відома з 1996 року.
7. Trud.gov.ua – це реальні пропозиції від державної служби зайнятості. Він надає послуги в пошуку як постійною, так і тимчасовою зайнятості; можливість пройти професійну пере-, підготовку, а також курси підвищення кваліфікації.
8. RabotaLux.com.ua – орієнтована на українських і російських роботодавців або шукачів.
9. SuperJob.UA – сайт, який окрім пошуку роботи, виконує дослідницькі функції – соцопитування, в тому числі маркетинговий аналіз. І нарешті.
10. Finstaff.com.ua – це вакансії для страховиків, банкірів і працівників фінансової сфери
Люди в пошуках роботи завжди знають, що маючи певні професійні якості, роботу знайти реально. Але не всі знають, що самий простий і швидкий спосіб на розгляд вас як співробітника в бажану компанію – це Інтернет. Перш здобувачі гортали Жовті сторінки, зверталися в кадрові компанії, де ваше резюме просто могли залишити в базі даних до кращих часів. Зараз не треба платити багатьом фірмам, які обіцяють знайти вам роботу за гроші. Інтернет як непрямий роботодавець економить і час, і ваші кошти.
Найпоширеніші сайти пошуку роботи – у всіх на устах, українські громадяни б’ють рекорди відвідуваності сайтів з величезною базою роботодавців.

Джерело: Мій Київ