Деснянці виграли Всеукраїнський турнір з боксу

7 листопадаа 2014 13:00

winpakfield.com

winpakfield.com

Вихованці спортивного клубу «Гонг» Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Деснянського району стали переможцями та призером Всеукраїнського турніру з боксу на призи народу Чеченської діаспори, який пройшов з 31 жовтня по 2 листопада 2014 року на стадіоні «Спартак» ДЮСШ № 4 міста Києва. Турнір було організовано Чеченською діаспорою в України, поінформували у прес-службі Деснянської РДА.
В цьогорічних змаганнях взяли участь 60 учасників з різних куточків України. Мета змагань – популяризація боксу, залучення більшої кількості молоді для занять спортом, підвищення рівня спортивної майстерності спортсменів, зміцнення дружніх зв’язків зі спортсменами спортивних організацій України.
Деснянський район на змаганнях представили вісім спортсменів клубу «Гонг» тренерів Ігоря Нехая та Олександра Веремієнка. Всі вони стали переможцями турніру. Так, переше місце вибороли Руслан Мамедлі, Атебек Кадиров, Микита Фліс, Ельшад та Фаріз Мамедови; друге місце – Данило Гладченко та Алі Абубакін; третє місце – Олег Побічний.
Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями, дипломами та цінними призами від організаторів.