Гороскоп на тиждень 9 — 15 листопада

7 листопадаа 2014 23:30

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

ОВНИ, без взаємної любові ви зараз як птах з підбитим крилом. Утім, диктувати свою волю доля не дозволяє, тож підлаштовуйтеся під правила гри постійного партнера (його інтереси — святе!).

ТЕЛЬЦЯМ щастя посміхається в гармонійній парі, одинакам настав час розставити крапки над «і» й визначитися, з ким із претендентів з’єднати долю, аби жити душа в душу. Одружені вкотре усвідомлять, що є одним цілим і зв’язані між собою, як нитка з голкою.

БЛИЗНЯТА, спрямуйте основні ресурси в трудову сферу — тут гаряча пора, все кипить! Демонструйте службовий вишкіл та високий професіоналізм, з радістю беріться за додаткові зобов’язання.

РАКАМ настав час штурмувати любовний Олімп, градус пристрастей високий, тож коли хтось припав до вподоби і серце тьохнуло — мерщій до бою! А коли взаємний імпульс запізнюється — не біда, вам визначена місія романтичного «детонатора».

ЛЕВИ здатні показати вищий пілотаж досконалості, про таку харизму можна тільки мріяти, але остерігайтеся стати спокусником, бо то від лукавого!.. Нині слід створити надійний домашній тил, пожертвувавши своїми забаганками задля сімейного благополуччя, фамільні цінності — це святе.

ДІВИ, якщо хочете укріпити партнерські мости — умови ідеальні. Ладьте з коханими, воркочіть голубом, слухаючи їх серцем, проникайте в сокровенні психологічні тайники, а потім «гіпнотизуйте», вселяйте в них те, що хочеться.

ТЕРЕЗИ володіють надзвичайними внутрішніми ресурсами (творчими, енергетичними, розумовими, сексуальними, матеріальними.

СКОРПІОНІВ хоч у космос запускай: енергія б’є невичерпним джерелом, і якщо її спрямувати в практичне русло, результати перевершать всі сподівання. Життя набирає запаморочливих обертів, манить надихаючими перспективами, але туди без докорінної зміни самого себе доля не пускатиме.

СТРІЛЬЦІ — меч розплати невблаганний! Нині ви заручник обставин, тому «розгрібайте» кармічні завали в житті, створені власними помилками у минулому. Доцільно відійти в тінь, бо тільки на самоті йтиме інтенсивна підзарядка енергоресурсами, голос совісті підказуватиме правильне рішення.

КОЗЕРОГИ, зустрічайте гостинно її величність Любов, що закономірно (ви дозріли!) прийде і, піднявши на крилах пристрасті, понесе в казку насолод. Утім, будьте пильними — земний світ такий багатогранний, сповнений спокус і провокацій!

ВОДОЛІЇ, пристрасно рухаючись до кар’єрних вершин, які обіцяють реалізацію фахового покликання, ваблять соціальним престижем, зніміть шори з очей і зверніть увагу на замаскованих суперників…

РИБИ, якщо прагнете створити навколо досконале суспільство, де люди подібні Богам — одухотворені, мудрі, благородні, з якими можна досягти у всьому ідилії — це чудово. Дерзайте! А ось на службі слід обережно проявляти ділову завзятість, палати творчим ентузіазмом.