Гороскоп на тиждень(30 листопада-6 грудня)

30 листопадаа 2014 10:25

vseprogroshi.com.ua

vseprogroshi.com.ua

ОВНИ, будьте дипломатом, орієнтуйтеся на сторонні поради та адекватно сприймайте критику, чужа точка зору — святая святих! В будь-яких справах слід докопуватися до глибинної суті, все досконально вивчати. Царини науки подарують сюрпризи. Однак лише знання пропущені через серце і стануть вінцем мудрості для вас. Якщо доведеться займатися чужими проблемами, робіть це жертовно без нарікань, так треба. Дружіть з КОЗОРОГАМИ.

ТЕЛЬЦІ долають рубікон в партнерських взаєминах, де для збереження любові, гостро постане питання «моє-твоє», чий вклад у спільну скарбницю вагоміший. Гармонізуйте бажання і можливості, приборкавши егоїстичні апетити, ви цікава різнобічно розвинена особистість, тож сиротою не залишитеся, а неодмінно будете в гармонійній парі і створите затишне домашнє гніздо. Сімейні узи є благословенними. Тримайтеся СТРІЛЬЦІВ.

БЛИЗНЯТА, тема партнерських взаємин найактуальніша. Горніться до благовірних, ваш тандем має стати взірцем благородства, дружби та любові, де взаємні захоплення, інтереси є цементом. На роботі відбудовуйте ділові мости, демонструючи чесність і порядність, ви гравець ділової команди і трудова коняка, здатна тягти важкого воза, тож реалізація спільних масштабних програм пройде на ура. Опирайтеся на СТРІЛЬЦІВ і не перевтомлюйтеся, бо підірвете здоров’я. Стреси небезпечні.

РАКИ, тиждень промайне на жертовній хвилі, звалюючи на свою спину чужі проблеми не проігноруйте власними. Поводьтеся шляхетно, не йдіть напролом, вчіться прагматично співпрацювати, добиватися успіху, враховуючи обопільні інтереси. Вороже протистояння завершується. На службі, де ви майстер на всі руки, динамічна пора, тримайте руку на пульсі соціального прогресу, будьте творчим оригіналом, то гарантія кар’єрного та матеріального росту. Доленосний «навігатор» вказує на відбудову щасливого сімейного буття.

ЛЕВИ, дружіть, кохайтеся, істинна любов всюдисуща і їй підвладно все! Вам пощастить з пасією, що стане другом і коханкою одночасно. Тільки не пускайте холодний розрахунок в серце, його територія –службова сфера. З лівими підробітками поталанить, можна працювати вдома, успішно займатися сімейним бізнесом. Тримайтеся СТРІЛЬЦІВ.

ДІВИ, кинувши «якір» в сімейні гавані (тут б’ють життєдайні «ключі»), не ігноруйте робочими справами. Балансуйте, економно розподіляючи сили між службовими та домашніми проблемами, вирішуйте складні протиріччя творчо, з Любов’ю та здоровим глуздом. Напружені стосунки «батьки-діти» мають перейти на еволюційний рівень і це велика перемога за яку так боролися. Одночасно займайтеся благодійністю (без хвастощів), лівою беріть, а правою подавайте. Дружіть зі СТРІЛЬЦЯМИ.

ТЕРЕЗИ, нині ви скрізь геройськи верховодите (та ще й лякаєте слабаків) і це нормально. Нікого не критикуйте, будьте поблажливими до чужих недоліків, людську натуру вам не дано змінити. Власна позиція є найціннішою (і вона правильна), але чужа точка зору теж заслуговує уваги, не конфліктуйте, хто правий, а хто помиляється з’ясується пізніш. А щоб не нагріховодити, прислухайтеся до голосу совісті та дотримуйтеся юридичних законів. Опирайтеся на СТРІЛЬЦІВ.

СКОРПІОНАМ слід збалансувати прибутки та витрати, зробивши ревізію в фінансовому хазяйстві. Нікому не позичайте, утримайтеся від кредитів. Бажання і можливості нині суперники, але примирити їх можна. Орієнтуйтеся на власне священне «хочу», яке пронизане благородством, без егоїстичних потреб. Поставили за мету ощасливити когось заслужено – кошти знайдуться. На кар’єрному небосхилі горить щаслива зоря, посилаючи покровителів, тож грошей заробите.

СТРІЛЬЦІ на білому коні, парадне дефіле у розпалі, красуйтеся, зваблюйте публіку, але розігнавшись не вскочте, начхавши на чужі інтереси, в конфліктну халепу! Ви впливова харизматична особа, тож підключіть мудрість дипломата, об’єднайтеся з надійними побратимами і все піде, як по маслу. Вчорашні вороги та суперники перетворяться на друзів, що стане великим досягненням.

КОЗОРОГИ, кармічна смуга триває, менше істерик та порожніх розмов, спілкуйте лише на конкретні теми, є можливість заховатися, побути наодинці з собою, зробіть це, тоді внутрішній зір активізується і духовне преображення йтиме успішно, зв’язок Творцем блискучий. Плюс це позитивно вплине на службові справи. В любовній сфері переломний момент, беріть ініціативу в руки і покажіть, що як друг і коханець здатні утримати любовне судно на романтичному плаву.

ВОДОЛІЇ, любов і дружба сплелися в один клубок, є шанс знайти друга, партнера й коханця в одній іпостасі і створити надійний духовний союз. Якщо вам освідчилися в коханні, це не локшина на вуха, а істинна правда. Мерщій укріплюйте взаємини, не акцентуючи увагу на матеріальних благах обранця, згодом все воздасться! Кар’єрні митарства ще тривають, але тут ви, як фахівець успішно (!) пройшли серйозні випробування, тож вже нічим не залякаєш. Трохи потерпіть (до кінця року).

РИБИ, домашні проблеми штурмують, а професійні перспективи манять медовим калачем, тож зробити кар’єрний стрибок цілком реально. На щастя скрізь встигнете. Наведіть лад в душевному храмі, інакше внутрішня дисгармонія перешкоджатиме робити правильні кроки, приймати об’єктивні рішення. Домочадці одобрюють ваші кар’єрні плани, щиро діліться з ними, що сприятиме стабілізувати взаємини «батьки-діти». Сімейна ієрархія, де кожен блискуче виконує свою роль має функціонувати бездоганно.

Астролог Любов ШЕХМАТОВА

Джерело: Хрещатик