Ізраїльтяни готують акцію в центрі Києва

13 листопадаа 2014 17:31

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

15 листопада відбудеться прем’єра перформансу «Перехрестя», який проведе Public Movement (Ізраїль), мистецький колектив-номінант на премію Future Generation Art Prize.

У рамках акції Public Movement створюватиме ситуації опору, проживаючи разом з глядачами-учасниками радість, співчуття та конфлікт. Акція уособлює мінливу структуру фізичної пам’яті, яку Public Movement пропонує відчути глядачу, долучившись до ритуалу, який зникає, здійснюючись.

«Public Movement» – це акціоністская дослідницька група, яка вивчає політичні ситуації і сцени з громадського життя і створює на їх основі хореографічні постановки. Група виникла в 2006 році в Ізраїлі з ініціативи Дани Яаломі і Омера Крігера. «Public Movement» були учасниками 5 міжнародного фестивалю «Videozone» (Тель-Авів), 11 фестивалю «Performa» (Нью-Йорк), 7 Берлінської бієнале сучасного мистецтва та багатьох інших. Акції групи проходили в університеті та кількох музеях Тель-Авіва, у Рейхстагу і Олімпійського стадіону в Берліні, в громадських місцях Брюсселя, Стокгольма, Відня, Нью-Йорка та інших міст

Джерело: CULTPROSTIR.UA