Кияни паркують свої авто не зважаючи на потреби інших

3 листопадаа 2014 10:24
facebook.com

facebook.com

На превеликий жаль, більшість киян паркують власне авто де побачить місце, а не на парковках, що відведено для цього. Як результат, більшість киян страждає від неможливості зайти до аптеки, банку чи взагалі до власного під’їзду. Так сталось і у минулу суботу. Фото, що розмістили у соціальній мережі яскраво показує байдужість тих, хто їздить на мерседесах до простих українців, яким вистачає тільки на проїзд у автобусі чи тролейбусі.

Цей автобус на фотографії висаджує людей на своїй зупинці, однак на проїжджій частині, а не біля самої зупинки, адже на першій полосі виставили автомобілі українські багатії. Вони не рахуються із правилами дорожнього руху, що прямо забороняють паркуватись у 10 метрах від зупинки.

У результаті, люди виходять з автобуса боком і так само протискуються поміж автомобілів, що припарковані біля Міністерства соціальної політики. Потрібно зауважити, що фото зроблено у суботу о 14 годині дня і в 50 метрах подалі є купа вільних паркомісць. Українські можновладці не могли пройти 50 метрів? Чи їм не вистачає парковок?

У Європі жоден автомобіль не стане там де немає розмітки парковки.

Цей міф, що складається у багатьох українців “Купив авто – надлюдина” потрібно розвінчувати!І якщо ДАІ не може виконувати свої обов’язки ефективно, прості люди самі знаходять вихід із ситуації(на тому тижні автомобілі киян. що не в тому місці припаркувалися запакували у поліетиленову плівку). Так це не вихід, але якщо люди не розуміють пояснень..

Невже так важко бути просто людяними і думати про інших?..І таких випадків безліч..

Проблема у свідомості і культурі…не в паркомісцях.