Музиканти зберуть кошти на відновлення Жовтневого палацу

16 листопадаа 2014 11:24

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com на фото: Юрій Годо, один з учасників благодійного концерту

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com
на фото: Юрій Годо, один з учасників благодійного концерту

Благодійний концерт The Palace Must Go On! за участю українських артистів відбудеться в грудні в Києві. Його мета – зібрати кошти на відновлення столичного Міжнародного центру культури і мистецтв (МЦКМ), відомого також як Жовтневий палац.

З грудня минулого року палац в тої чи іншої мірі був задіяний в протестних подіях. У лютому він перебував в епіцентрі подій під час розстрілу Небесної сотні на вулиці Інститутській. Лише на початку осені МЦКМ покинув останній з протестувальників Майдану. З цього моменту адміністрація закладу намагається повернути його до повноцінного життя.

За твердженням організаторів концерту The Palace Must Go On!, на відновлення приміщення потрібно близько 1,5 млн. гривень. Сам палац зараз не може заробити ці кошти, оскільки через відміну намічених у ньому заходів втратив близько 7 млн. гривень. Адміністрація МЦКМ вимушено закрила дитячі гуртки, що працювали при центрі.

Концерт The Palace Must Go On!, який відбудеться 20 грудня в Жовтневому палаці, стане першою частиною проекту з допомоги закладу. У програмі візьмуть участь El Кравчук, Володимир Ткаченко, оперний співак Юрій Годо, солісти Національного академічного оркестру народних інструментів України, акапельний джазовий квінтет Beauty Band та інші колективи. Ціна квитків – від 30 до 160 грн.

Джерело: CULTPROSTIR.UA