На Київщині запрацював новий елеваторний комплекс

21 листопадаа 2014 09:27

agravery.com

agravery.com

Загальна вартість проекту становить 80 млн. грн. Сучасний комплекс може приймати за добу 2,5 тис. тонн зібраного збіжжя, сушка — до 2000 тонн на добу, потужність — 40 тис. тонн.

Про це повідомила прес-служба Київської облдержадміністрації.

За інформацією ОДА, будівництво елеваторного комплексу ТОВ «Елеватор “Успіх Рокитне”» було розпочато об’єднанням агропромислових виробників Київської області — агропромисловою корпорацією «Успіх»

«Метою будівництва комплексу було розвиток інфраструктури зернового ринку Київської області, створення виробничих потужностей для очистки, сушки та переробки як власного, так і залученого зерна, та введено в експлуатацію завдяки партнерським відносинам влади області, району і керівників товариства», — наголошується у повідомленні.

Директор ТОВ «Елеватор “Успіх Рокитне”» Олександр Адамов та представник інвестиційного проекту Олексій Гузій розповіли, що під час будівництва на будівельному майданчику цілодобово працювали понад 100 кваліфікованих працівників, використовувалися сучасні технології, новітнє обладнання. Елеваторний комплекс ТОВ «Елеватор “Успіх Рокитне”» вражає своїм оснащенням та сучасністю.