На Миколая відкриють Новорічно-різдвяне селище

22 листопадаа 2014 08:44
travel.ua

travel.ua

З 19 грудня 2014 до 19 січня 2015 року у центральній частині Києва відбудеться захід «Новорічно-різдвяне селище в єдиному стилі української культури». Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко на підтримку ініціативи ТОВ «ТР-Студіо», яке й виступає організатором заходу, повідомляє прес-служба КМДА.

Селище буде встановлене на Троїцькій площі  (поблизу Національного спортивного комплексу «Олімпійський»). Слід зазначити, що фінансування проведення заходу буде здійснюватися за рахунок організатора.

Відповідно до розпорядження Управління туризму КМДА координуватиме питання, пов’язані з підготовкою та проведенням заходу. Департамент охорони здоров’я забезпечить чергування бригад швидкої медичної допомоги під час свята. Також, Печерська РДА зобов’язана встановити модульні туалети, додаткові урни та контейнери для сміття, посилене прибирання території.

З метою належної підготовки заходу МВС України в період з 5 грудня 2014 до 25 січня 2015 року забезпечить охорону громадського порядку та безперешкодний доступ до території проведення селища.

Захід сприятиме розвитку туристичної привабливості міста та фестивального туризму, дозволить залучити більшу кількість гостей до столиці.

Джерело: Хрещатик