У Голосієві відкрили новий спортивний майданчик для занять “StreetWorkOut”

4 листопадаа 2014 15:00

golos.kievcity.gov.ua

golos.kievcity.gov.ua

01 листопада 2014 року в Голосіївському районі столиці (вул. Голосіївська, 6) було відкрито новий спортивний майданчик для занять “StreetWorkOut”, інформує прес-служба Голосіївської РДА.
Участь у заході взяли т.в.о. голови Голосіївської райдержадміністрації Андрій Мельничук,голова громадської організації “StreetWorkOut” у Голосіївському районі міста Києва Віталій Савчук та активісти громадської організації, а також юні голосіївські спортсмени.
Особливістю заходу став формат його проведення, адже замість традиційного перерізання червоної стрічки спортивний майданчик було відкрито символічним перерізанням металевого ланцюга. Цим самим організатори заходу прагнули продемонструвати зміну свідомості, оновлення та прогресу української нації в боротьбі за право на гідне життя. Під час заходу, за старою українською традицією, було висаджено молодий пагінець могутнього дубу, як символ незламності молодого українського духу, символ єднання влади та громадян.
Учасники громадської організації “StreetWorkOut Ukraine” продемонстрували справжнє атлетичне шоу, яке без перебільшення стало зразком для наслідування серед молодого покоління. А виступи молодих реп-виконавців подарували всім присутнім хороший настрій.