У Києві презентували машину для мобільної мийки контейнерів

14 листопадаа 2014 08:52

ua.all.biz

ua.all.biz

На сьогодні КП «Київкомунсервіс» – єдине підприємство, яке пропонує послуги мобільної мийки та дезінфекції контейнерів для збору твердих побутових відходів. Про це під час презентації машини для мобільної мийки контейнерів у рамках XII Міжнародної спеціалізованої виставки «КОМУНТЕХ-2014» заявив директор підприємства Євген Русін.
«Мийка одного контейнера займає близько 2-х хвилин. Вартість послуги становить 59,40 грн. (з ПДВ). Спеціалізована машина виїжджає за вказаною адресою та в зручний для замовника послуги час», – зазначив він.
При цьому Євген Русін наголосив, що згідно наказу Міністерства охорони здоров’я України №145 від 17.03.2011 р. «Про затвердження Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць» та п. 2.15 Державних санітарних норм власник контейнерів для зберігання побутових відходів зобов’язаний забезпечити їх миття та дезінфекцію засобами, дозволеними до використання Міністерством охорони здоров’я України. У літній період року – не рідше одного разу на 10 діб, а в інші періоди – не рідше одного разу на місяць.
Після завершення XII Міжнародної спеціалізованої виставки «КОМУНТЕХ – 2014» КП «Київкомунсервіс» нагороджено дипломом.
XII Міжнародна спеціалізована виставка «КОМУНТЕХ-2014» проходила 4-7 листопада в Києві. Організаторами заходу виступили Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та ТОВ «Міжнародний виставковий центр» за підтримки Асоціації міст України.