У Києві пройшов концерт Макса Коржа

9 листопадаа 2014 22:49

Послухати молодого виконавця прийшла переважно молодь, зал Палацу спорту був наповненим його фанатами, що до початку концерт вже наспівували слова пісень «Никто не узнает где я..» і інші. Пісні – життєві та наповнені енергією, іноді болем.

IMG_0258

Коли він вийшов на сцену, публіка, яка раніше слухала його пісні, але не знала як саме виглядає виконавець, була трохи здивована –  перед ними виступав 26-річний юнак, хоча на вигляд він був ще молодшим.

IMG_0260

Макс Корж признався, що не зважаючи на тексти його пісень, він виступає за здоровий спосіб життя і не вживає алкоголь, чим ще більше здивував усіх. Більшість знімала відео з концерту.

IMG_0265

Присутнім сподобалось відчуття, що ти перебуваєш не на концерті, а на великій вечірці у будинку, цьому сприяли також театралізовані сусіди, що скаржились на шум у квартирі(приходили у бігудях і халатах) та атмосфера, яка панувала у залі. У певний момент усі почали стрибати і кричати «Хто не скаче той москаль!», чим здивували вже самого виконавця. Макс Корж – білоруський виконавець.

IMG_0273

Концерт видався дуже драйвовим, веселим та надав стільки позитиву і енергії, що її вистачить усім до наступного концерту співака.