У Києві відкрито виставку “Освіта за кордоном”

14 листопадаа 2014 08:01

bec-dnepr.com

bec-dnepr.com

У столиці України розпочала свою роботу Міжнародна виставка “Освіта за кордоном”, в ході якої українська молодь зможе дізнатися про нові пропозиції отримання освіти в інших країнах світу.
Виставка традиційно є найбільшим заходом в Україні, що присвячений широкому колу питань освіти за кордоном, під час якого відвідувачі можуть поспілкуватися з представниками закордонних навчальних закладів.
Організатори виставки запрошують старшокласників, студентів і батьків відвідати виставку “Освіта за кордоном”, в ході якої будуть представлені більше 50 навчальних закладів та освітніх агенцій з різних країн світу.
Експозиція виставки “Освіта за кордоном” розрахована на людей, які бажають навчатися за кордоном. Відвідувачам представлений широкий спектр освітніх програм.
Упродовж трьох днів роботи виставки українська молодь зможе ознайомитися з пропозиціями вивчення іноземних мов за кордоном, отримати актуальну інформацію про підготовчі університетські курси та дізнатися про особливості бакалаврських і магістерських програм закордонних університетів та коледжів.
Відвідувачі також матимуть змогу поспілкуватися з представниками посольств, культурних центрів та провідних українських спеціалізованих агенцій.
Цього року у виставці беруть участь навчальні заклади і освітні агенції з Великої Британії, Чехії, Кіпру, Ізраїлю, Польщі, Франції, Австрії, Німеччини, Японії, Ірландії, Канади, Швейцарії та Греції.
Традиційно великими павільйонами представлені навчальні заклади Франції та Польщі, що здобули популярність в Україні завдяки привабливому співвідношенню вартості та якості освіти.
Виставка “Освіта за кордоном” працюватиме протягом трьох днів, з 13 до 15 листопада у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва “Український дім” (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) з 11.00 до 18.00. Вхід вільний.