У Києві виступить володар “Греммі”

4 листопадаа 2014 14:00

cultprostir.s3.amazonaws.com

cultprostir.s3.amazonaws.com

Володар Grammy за рок-композицію із Santana “Put Your Lights On”, двічі платинових альбомів і золотого “Eat at Whitey’s” (2000), американець EVERLAST (Ерік Шроді) виступить 8 листопада на сцені київської “Юності” з душевною програмою альбому “The Life Acoustic”, повідомляє gazeta.ua
“Я захотів копнути глибше – взяти пісні, на які спершу не звернули достатньої уваги, але в яких я відчував незаперечну красу, – говорить Everlast. – Я вибрав свої улюблені пісні і записав їх у голій акустиці. Ну, можливо, додав трохи клавішних і все”.
Революційна “Stone In My Hand”, відома відверто бунтарським відео, прозвучить особливо актуально у Києві – Ерік везе цю пісню з хвилюванням і присвятою Майдану. “So if you’ve had enough and you’re ready for your stand, I’ll be waiting with the stone that’s in my hand”. Everlast представить у Києві всю ретроспективу своєї різнопланової творчості.
Його реп-минуле як лідера легендарних House Of Pain, співпраця із Сypress Hill, Madonna і Prodigy, дивовижне поєднання репу та акустичного року, давно зробило Everlast особливо бажаним гостем рок-фестивалів в компанії з Linkin Park, The Cure, чи Noel Gallagher, і одним із улюблених артистів київської публіки.
Останній концерт Everlast був у 2012 році. “Який я радий повернутися додому!”, говорить він кожного разу, щойно ступивши на українську землю.