У столиці відкрили антикорупційну телефонну лінію

14 листопадаа 2014 12:00

studway.com.ua

studway.com.ua

Мер Києва Віталій Кличко закликає киян про всі факти хабарництва та здирництва в столичній владі повідомляти за окремим «антикорупційним» номером телефону. Про це повідомили у прес-службі КМДА
«Щоб оперативно отримувати інформацію про факти корупції в Київській владі та оперативно на них реагувати, я дав розпорядження виділити окремий номер телефону. На нього повинні телефонувати кияни, які зіштовхнулися з хабарництвом і здирництвом та повідомляти про такі факти. Разом ми виявлятимемо корупціонерів, щоб вони відповідали за свої дії», – сказав Віталій Кличко.
Мер Києва додав, що одне з його головних завдань на сьогодні – щоб хабарництва та здирництва у київській владі не було. Водночас, наголосив Віталій Кличко, самотужки впоратися з такими проявами складно, тому громадськість має активніше долучатися до викорінення корупціонерів із влади.
«Якщо є випадки хабарництва, кияни не повинні мовчати. Якщо хтось із київських чиновників буде помічений у здирництві, то я буду позбавлятися таких чиновників і вони відповідатимуть за законом», – наголосив він.
«Антикорупційний» телефон для звернень:
096 588 11 88