У столиці заборонили будувати на Батиєвій горі

8 листопадаа 2014 11:07

mykyiv.com.ua

mykyiv.com.ua

Тимчасова контрольна комісія Київради з питань перевірки легітимності рішень міськради, прийнятих після травня 2006 року, ухвалила рішення про заборону будівництва на вулиці Волгоградській, 25. Про це йшлося під час засідання контрольної комісії, передає кореспондент УНН.

Члени комісії проголосували за скасування рішення Київської міської ради від 23.10.13 року “про передачу ТОВ “ВАГРА” земельної ділянки для будівництва, обслуговування та експлуатації житлового будинку на вулиці Волгоградській 25 у Солом’янському районі Києва”.
На засіданні виступили мешканці Батиєвої гори, які обгрунтували свою вимогу заборони будівництва багатоповерхівки складною геологічною ситуацією у місцевості.
У свою чергу директор ТОВ “ВАГРА” під час виступу наполягав на законності дій компанії і звинувачував мешканців Батиєвої гори у тому, що вони порушують його право на ведення підприємницької діяльності. За його словами, він має всі документи, які підтверждують право на ведення будівництва по вулиці Волгоградській.

Джерело: Мій Київ