Укрпошта ввела в дію штемпель “Пошта Майдану”

24 листопадаа 2014 11:33
ukr.segodnya.ua

ukr.segodnya.ua

Таким чином, Укрпошта підтримала волонтерську пошту Майдану

До річниці подій Євромайдану 2013-2014 рр., Національним оператором поштового зв’язку 21 листопада в приміщенні Головпоштамту в Києві офіційно введений в дію спеціальний поштовий штемпель з пересувною датою “Пошта Майдану. Київ, 01001”.

Таким чином, Укрпошта підтримала волонтерську пошту Майдану, засновану на громадських засадах в часи Революції гідності. Завдяки волонтерській роботі польової пошти кожен міг відправити лист рідним з сувенірною поштовою маркою, а волонтери власноруч здійснювали його доставку адресату.

Ініціатива Укрпошти дозволить тепер відправляти листи з офіційним відбитком поштового штемпеля “Пошта Майдану” – прямо з епіцентру революції гідності – Головпоштамту. Відтепер кожен бажаючий може безкоштовно скористатися календарним штемпелем “Пошта Майдану” і адресувати лист в будь-яку точку світу.

Нагадаємо, 22 серпня Укрпошта випустила поштову марку “Євромайдан 2013-2014”, назавжди увічнивши в історії події Революції, яка змінила Україну і кожного з нас. А також виготовила поштовий конверт “Україна – єдина країна”, об’єднавши українців листами по всій країні.


Джерело: Сегодня.ua