В Десятинний монастир Різдва Пресвятої Богородиці привезуть чудотворну Піщанську ікону Божої Матері

5 листопадаа 2014 13:53
kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

Після молитви Піщанській Божій Матері важкохворі отримують полегшення

В Десятинний монастир Різдва Пресвятої Богородиці (вул. Володимирська, 2) привезуть з Ізюма (Харківська обл.) Чудотворну ікону Божій Матері “Піщанська”, перед образом якої молився російський імператор Олександр з дружиною Марією Олександрівною.

Ікона чудотворна: парафіяни розповідають, що вона не тільки зцілює від важких недуг і дає душевне заспокоєння, але навіть воскрешає покійних! “Знайшли її ще в 1754 році, в кутку невеликої каплиці, де зберігалось вугілля. Потім вона перебувала в одній з церков у місті Ізюм. Перше чудо ікони було зафіксоване в 1800 році, тоді у однієї сім’ї важко хворів син, і батьки постійно молилися про його одужання, але після довгих мук хлопчик все ж помер. Але під час молебні трапилося диво: бездиханний дитина раптом ожила і скрикнула, після чого швидко пішла на поправку. Смерть прийшла в похилому віці”, – розповіли “Сегодня” в Десятинному монастирі.

За словами священиків, після молитви цій іконі важкохворі отримують полегшення, а біль стає не таким гострим. Парафіяни зможуть схилитися цій іконі з 15 по 30 листопада.

Джерело: Сегодня.ua