В Святошині збиратимуть «Одну Тонну добрих речей»

4 листопадаа 2014 20:00

good-deeds.eu

good-deeds.eu

Добрі речі – добрі справи, вирішили в Святошинському районному у м. Києві центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і долучились до благодійної акції «Одна тонна Добрих речей», що відбувається за підтримки Міжнародного благодійного фонду Гарних справ.

21 жовтня акція стартувала в столиці і триватиме тут до 20 листопада. Долучитись до ініціативи може будь-хто. Процес допомоги надзвичайно легкий: достатньо покласти те, що Ви бажаєте в пакет «DОБРI РЕЧI» та залишити його в точці збору (в Святошині це проспект Леся Курбаса 18-Г). Про це повідомляють в Святошинській РДА.

Спільними зусиллями спеціалісти Центру та організатори акції прагнуть об’єднати жителів нашого міста для збору 1 тонни речей, які будуть передані в багатодітні родини, в сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах та сім’ї переселенців із зони АТО.

Ви свідомі, сучасні та прагнете зробити світ краще? А в шафі у Вас залежалися речі, які Вам не потрібні, але вони в доброму стані? Тоді акція «Одна тонна Добрих речей» саме те, що Вам треба! Приєднуйтесь!