В Українському домі пройдуть дві освітні виставки

7 листопадаа 2014 09:49

toursdekiev.com.ua

toursdekiev.com.ua

13-15 листопада 2014 р. у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбудеться XXVI щорічна міжнародна спеціалізована виставка “Освіта та кар’єра – День студента 2014” та виставка закордонних навчальних закладів «Education abroad» (“Освіта за кордоном”).
Під час роботи виставок кожен бажаючий отримає інформацію про можливості освіти в Україні та за кордоном безпосередньо від представників як українських, так і зарубіжних навчальних закладів.
Тих, кого цікавить навчання в Україні, запрошуємо відвідати виставку «Освіта та кар’єра – День студента 2014″, в якій будуть представлені українські Вузи, серед яких НТУУ «Київський політехнічний інститут», Київський національний університет ім.тараса Шевченка, Національний медичний університет ім. А. А. Богомольця, Київський Національний Університет Будівництва і Архітектури, Київський Національний Економічний Університет ім.в.гетьмана, Київський Університет ім. Бориса Грінченка, Національна Академія Служби безпеки України та інші вищі навчальні заклади з різних регіонів України.
Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей, відвідувачі отримають можливість прослухати тематичні семінари та презентації від представників Європейської комісії, Міністерства науки та вищої освіти Польщі, Німецької служби академічних обмінів ДААД, Посольства Канади, Campus France України, Національної академії педагогічних наук України, Інституту інноваційного розвитку і змісту освіти Міністерства освіти і науки України, коледжів, університетів.
Виставка розрахована на людей, які хотіли б навчатися як в Україні, так і за кордоном, а також тих, кого цікавлять програми вивчення іноземних мов, середня освіта в Україні або за кордоном, і, звичайно, вища освіта.
У виставках візьмуть участь навчальні заклади і організації з України, Великобританії, Ірландії, Франції, Німеччини, Канади, Японії, Швейцарії, Австрії, Чехії, Кіпру, Ізраїлю, Польщі, Греції, українські освітні агентства, Ізраїльський культурний центр при посольстві Держави Ізраїль в україні, Чеський центр при Посольстві Чехії в Україні. Окремими павільйонами будуть представлені навчальні заклади Польщі і Франції.
Урочисте відкриття – 13 листопада 2014 в 11.00.