18 грудня для дітей-сиріт відкриють мистецький благодійний проект «Крилаті мрії»

16 Грудня 2014 12:30

infolight.org.ua

infolight.org.ua

У цей четвер, 18 грудня, відбудеться відкриття мистецького проекту «Крилаті мрії». Захід розпочнеться о 16:00 у ДШМ № 6 ім. Г. Жуковського Дніпровського району (бульв. Верховної Ради, 15).
Як зазначають організатори, проект має на меті забезпечити творче спілкування дітей-сиріт, дітей з дитячих будинків та дітей з особливими потребами з їхніми ровесниками, залучити до мистецтва.

Захід відбуватиметься за ініціативи Департаменту культури, Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів. Також організації проекту сприятиме Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади.

Під час відкриття у фойє ДШМ № 6 планується святкова експозиція художніх робіт вихованців закладу, а біля новорічної ялинки для малечі проведуть цікаві ігри. На відвідувачів також чекає концерт-вистава «Від Миколи до Різдва».

Святкові заходи у рамках проекту триватимуть протягом усього року.

Мистецький проект «Крилаті мрії» – це концерти, художні виставки, театралізовані вистави та інші творчі заходи для дітей та молоді з функціональними обмеженнями, у яких будуть задіяні учні початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів міста. У кожному районі Києва у дитячих музичних школах, дитячих школах мистецтв та дитячих художніх школах протягом року проходитиме низка заходів, на яких юні талановиті кияни даруватимуть своїм одноліткам спеціально підготовлені театральні, музичні, хореографічні, художні програми та надихатимуть одне одного на творчість.