До новорічно-різдвяних свят в «Українському домі» відбудуться благодійні вистави для дітей із зони АТО

2 Грудня 2014 12:49
traditions.org.ua

traditions.org.ua

До дня Святого Миколая, 19 грудня, у ЦДКС «Український дім» відбудуться благодійні вистави для дітей, батьки яких беруть участь у бойових діях зони АТО та дітей зі східних регіонів України, які змушені тимчасово приживати у Києві, повідомляє прес-служба КМДА.

Окрім того, з 26 грудня 2014 року до 11 січня 2015 року у приміщені ЦДКС «Український дім» відбудеться «Головна профспілкова Новорічна ялинка міста».

Зазначимо, для проведення дитячих новорічно-різдвяних заходів профспілки міста залучатимуть кошти профспілкового бюджету, господарників та спонсорів.

Юних глядачів чекатимуть цікаві вистави про дивовижні пригоди козаків та інших улюблених казкових героїв, смачні новорічні подарунки, інтерактивні ігри, спортивні розваги та творчі майстерні.

Нагадаємо, організація профспілок Києва «Київська міська рада профспілок» та її членські організації традиційно організовують та проводять святкові заходи для дітей під час зимових канікул.

Додаткову інформацію про захід можна одержати в Управлінні з гуманітарних питань та міжнародної роботи за телефоном: 272-11-24 та Фінансовому управлінні – 272-11-06.

Джерело: Хрещатик