Гороскоп на 2 грудня

2 Грудня 2014 12:05
meteoprog.ua

meteoprog.ua

Волелюбним ОВНАМ, які не паразитують на чужих ресурсах, а покладаються лише на себе, діють самостійно, налаштовані відкрито бунтувати проти жорсткого режиму, доля обріже крила. Ви маєте всі шанси стати героєм дня, як позитивним так і негативним. Плюси отримаєте в любовній сфері, а мінуси в професійній. Ладьте з шефом, що схильний «закручувати гайки», й не роздратовуйте його навіженою поведінкою.

ТЕЛЬЦІ, події дня розгортаються стрімким темпом, мотивовані кармічно. Вірте у все найкраще (чудеса існують!) і воно матеріалізується, воздасться не випадково, а по заслугах, доля компенсує те, що колись заробили та не отримали. Охоче (коли просять) беріться за чужі справи, тоді й власні проблеми містично вирішаться. В ділах можливе укладення перспективних угод, а в інтимній сфері –осяйний прогрес, де бажання супутників святая святих.

БЛИЗНЯТА, діяти на свій страх і ризик – руйнувати благодатні партнерські мости, провалити плани, дати шанс конкурентам обскакати себе. Зате коли не помилилися у виборі супутників (ділових, шлюбних), ваш союз отримає нове дихання, швидко «обросте» новими друзями і перетвориться на спаяну команду однодумців, об’єднаних спорідненою прогресивною ідеєю. Гармонія взаємин — це рух в одному напрямку, де детонатором є спільне духовне світобачення.

РАКИ, енергія фонтанує, зміните точку зору, і перед вами відкриються нові перспективи. Не кидайте «якір» в минулому, упустите дорогоцінні шанси, прогрес невмолимий і вимагає модернізацій на всіх рівнях. Насамперед в професійній сфері, кар’єрі, стосунках «начальник-підлеглий», де бушують революційні процеси (зміна керівництва, розробка сміливих планів, поява нестандартних справ і доручень).

ЛЕВАМ доля приготувала чимало сюрпризів. Несподівана зустріч, впаде манною небесною із минулого, перевернувши уявлення про любов та щастя. Якщо ви дійсно серйозно закохаєтеся, ніякі перешкоди, труднощі не зупинять, а тільки розпалять пристрасть. Діти, улюбленці найбільше порадують, а творчих осіб пестуватимуть Музи, сприяючи розквіту талантів, публічній популярності, рекламним та розважальним заходам. !

ДІВИ, на родину моліться, тут джерело життєдайних сил, Якщо зіткнувшись з речами, яких уникаєте чи боїтеся, несподівано з’ясується, що в душі ви не заєць – боягуз, а хоробрий Лев, значить все чудово, браво героям, що здатні йти на ризик, ніякі пастки відтепер не страшні! Встигайте воювати на два фронти, ви приречені вести успішне подвійне життя: на передовій і в тилу, сидіти на двох «стільцях» з максимально продуктивним результатом. Тільки вчасно маскуйтеся.

ТЕРЕЗИ налаштовані агресивно, аби утримати войовничого джина в пляшці потрібні надзвичайні зусилля… Довкола наелектризована конфронтаційна обстановка, кипить жорстка боротьба в ділових колах, бізнесі. Будь-який діалог дня – тест на дипломатичність, де ви зобов’язані домовитися з найкапризнішим опонентом (він вам знайомий). Насправді чужі вади, недоліки є частковим віддзеркаленням ваших власних. Тож приборкайте в собі скандаліста і вороже протистояння зникне, як марево!

СКОРПІОНАМ доведеться діяти в умовах цейтноту, в розжареній і небезпечній обстановці. Платою за перенапруження буде цінний досвід, що поповнить скарбницю духовної еволюції. Не загрузайте в шаблонах та загальноприйнятих стандартах, воно себе віджило і є гальмом, дійте нетрадиційно, оригінально. День сприяє високому робочому ентузіазму на службових теренах, освоєнню прогресивних технологій, експрес-навчанню.

СТРІЛЬЦІ пестуни долі — на гребені успіху: красномовний оратор, наснажливий авторитетний лідер, герой коханець. Тож цілком логічно, що саме вам судилося стати душею нової компанії, оригінальним тамадою, рупором прогресивних ідей у соціумі. Реклама, сцена, журналістика, наука, любовні пригоди також сфера особистих тріумфів. Навіть якщо таємно гризуть сумніви, сміливо ідіть в бій. Краще потерпіти невдачу, чим шкодувати про упущений шанс. На разі негативний результат є позитивним здобутком!

КОЗОРОГИ, броньовий щит із життєвого досвіду вас не захистить. Адаптація до «землетрусних» подій слабка, приготуйтеся до авральних проблем в побуті, сімейних, службових взаєминах. Відповідати ударом на удар категорично заборонено, ситуація вам непідконтрольна. Відверта задушевна бесіда з гумором — найліпший спосіб запобігти руйнації взаємин.

ВОДОЛІЇ, цей день – справжнє свято для поклонників віртуального спілкування, мандрівників в неосяжному інтернет-просторі. Братерська сфера вабить медовим калачем, у вас в друзях опиниться весь світ. Репертуар знайомств широкий, однак серед різнобарв’я контактів, ви неодмінно знайдете оригінального заповітного друга, що стане рідною душею, з яким вас об’єднає ідеальна милозвучність сердець, інтересів.

РИБИ, шефа боготворіть, на роботу поспішайте, як на свято, коли робота відповідає професійному покликанню, значить ви щасливчик, а гроші не забаряться! Головне не тринькати зароблене на екстравагантні покупки! Зробіть ревізію в бюджеті, перетрусіть речі. Можливо, вам чогось гостро не вистачає або, навпаки, у господарстві займає дуже багато місця, щось морально застаріле. Це вдалий день для придбання новинок електротехніки, обладнання, що відповідає духу часу.

Астролог Любов ШЕХМАТОВА

Джерело: Хрещатик