Гороскоп на цей тиждень(28 грудня – 4 січня)

29 Грудня 2014 13:00
dobre.stb.ua

dobre.stb.ua

ОВНИ, стосунки «батьки-діти» виходять на трансформаційний шлях, потребуючи вагомих моральних і матеріальних внесків. Доля закликає до гармонії в будь- яких взаєминах. Вчіться будувати мости злагоди, приборкавши амбітне «Я», що є руйнатором. Чужі інтереси — першочергові, а в шлюбі насамперед. Якщо в союзі грають першу скрипку улюблені супутники, значить все чудово, любов і дружба торжествуватиме. Кохайтеся, будьте зразковою лебединою парою!

ТЕЛЬЦІ, менше занурюйтеся в прагматизм, світ тримається не лише матеріальних благах ( це крайність), емоційна складова — запорука повноцінного розвитку. Вам для повного щастя потрібні чуйність, турботливість, уміння дипломатично підібрати душевний ключ до людей, повага до фамільних традицій. Сім’я — це свята оаза, щиро дбайте за благополуччя в родині, ставлення близьких до вас є тестом на зрілість в ролі сім’янина. Аналізуйте, робіть висновки та виправляйте помилки…

БЛИЗНЮКИ, урівноважте пристрасне «хочу» і прагматичне «треба», будь-які дії слід ретельно прорахувати, легковажний ризик протипоказаний. Здоровий глузд має взяти гору над емоціями та егоїзмом. За гроші, не сваріться внесок в сімейний «казан» має бути рівноцінним. Ваш партнер не бідняк, але принциповий догматик, маніпуляціям не піддається. Любіть його всім серцем (не зважаючи на «мінуси»), вчіть один одного, тоді шлях долі буде устелено квітами успіху.

РАКИ, про самостійність забудьте, паруйтеся, ставте перед собою спільну ціль і разом крокуйте до неї. Досягти бажаного ви здатні тільки в союзі з чарівним, але практичним і організованим партнером. Віддайте йому ініціативу — нехай рулює і самостверджується! Проте «серця» взаємних бажань та інтересів мають битися в унісон (егоїзму, скнарості зась!), тоді будете щасливими. Влаштування особистого життя нині є першочерговим завданням.

ЛЕВИ, довкола конфронтаційна атмосфера, якщо стали заручником обставин, терпіть і вірте у все найкраще – войовничий протест призведе до саморуйнації. Творіть добро, живіть з чистою совістю, події тижня мають кармічний підтекст, де робота та здоров’я потребують невідкладних дій. Якщо захворієте — не біда, то йде процес зцілення від стресових шлаків, накопичених протягом року. Рецепт для відмінного самопочуття — відповідальне ставлення до взятих обов’язків і суворе дотримання закону (духовного, морального, юридичного) на всіх життєвих фронтах. А за порушення — плата здоров’ям.

ДІВИ, тримайте курс на реалізацію особистих бажань. Однак ламати — не будувати! Бунт, радикалізм в діях, є фокусами чорних сил, які намагаються вас за будь- яку ціну дискредитувати в соціумі, діловому колективі, серед друзів. Якщо дорожите майбутнім, на чуже не зазіхайте, опікуйтеся та любіть людей всім серцем, що здетонує аналогічні почуття. На таємних покровителів можна розраховувати, якщо ваші задуми є благородними без меркантильних потреб, що штовхають до зловживань.

ТЕРЕЗИ, прагматично балансуйте між родиною та роботою, ведіть мудро життєве судно, аби не наскочити на рифи побутових перешкод, девальвація сімейних цінностей у розпалі. Страховкою тут стане матеріальна база, підлатайте дірки в домашньому бюджеті, ваш вклад в ту скарбницю є основним, але витрати жорстко контролюйте, доцільно перейти на режим економії. На любовному фронті активна пора, тут ви оригінальний стратег, блискучий друг і коханець, якому визначено все цікаво організувати, наповнивши інтимну атмосферу романтизмом.

СКОРПІОНИ, підключіть раціоналізм, розумно і практично підходьте до знайомств, стосунків з близькими, колегами, сусідами, тут хазяйнує дух «реставрації», тому так, як було раніше, вже не буде, все має переродитися на кращому рівні. Проявляйте скрізь ініціативність і не чекайте на зовнішній «тонік», ви сам собі стимулятор і наснажник для оточення. В стосунках «батьки-діти», «начальник –підлеглий» висока динаміка, але тут у вас є таємні важелі впливу, мудро ними управляйте і все складеться якнайкраще.

СТРІЛЬЦІ, робіть ставку на людей та друзів, які вас люблять, симпатизують, тоді втрати будуть мінімальними. Повністю уникнути їх неможливо, бо це кармічний борг за допущені раніш помилки. Обігрівайте серцем, робіть подарунки, розкошелюйтеся, не збіднієте, а розчарування — то пусте! Якщо вас єднають не матеріальні інтереси, а духовні ідеали — все буде добре. Корислива дружба — імітація і категорично протипоказана.

КОЗОРОГИ, партнерські взаємини проходять випробувальний рубікон, сягнувши точки кипіння, так як було раніш вже не буде. Поведінка благовірних страшенно дратує, і не дивно, насправді він віддзеркалює вашу скриту сутність (подібне приваблює подібне), тож не тероризуйте емоційного бідолаху, а працюйте над власними недоліками, духовно зростайте. У вас одна мета, для реалізації її потрібні спільні ресурси, вони є, об’єднуйтеся, і пам’ятайте, що хоче партнер, того хоче Бог!

ВОДОЛІЇ, пожалійте себе, обмежте трудові навантаження. Роль коняки, що тягне робочого воза за кількох, є згубною, підірвете здоров’я. Нині доводиться воювати на двох фронтах, таємному (вирішуючи чужі проблеми) і на передовій (під обстрілом суперників). Аби виграти, створити гармоній союз у вас має бути правильний духовний світогляд. Сприймайте світ через філософську призму, а заземленість інтересів, матеріальна зацікавленість несе руйнацію.

РИБИ, дружба і кохання переплелися в один клубок. Двері майбутнього відкриті, але увійти туди можна за умови ревізії в братському оточенні, залишивши поряд тільки вірних товаришів по духу, інтересам. Хтось із приятелів (коханців) зійде з «орбіти, оскільки ви їх не влаштовуєте. Чому? Це кармічна плата за помилки. Зате з колегами на ниві співпраці все складеться якнайкраще. Якщо спалахне на стороні облудна пристрасть, не піддавайтеся на провокації, женіть окаянну геть!

Астролог Любов ШЕХМАТОВА

Джерело: Хрещатик