Київський музей вийшов у фінал конкурсу найкращих музеїв Європи

17 Грудня 2014 20:00

vsiknygy.net.ua

vsiknygy.net.ua

Вперше за всі роки до фіналу Європейського Музейного Форуму увійшов український музей – #МузейТичини. “Ми щасливі, що гідно витримали всі іспити та в коловороті справ не втратили тих родзинок, які й відрізняють нас від інших чудових, цікавих музеїв”.

10 грудня 2014 року на сайті Європейського музейного форуму було оприлюднено список, до якого війшли 42 європейські музеї-номінанти на звання найкращого музею у 2015 році.

Щорічний музейний європейський Форум у 2015 році пройде в травні в Глазго. Під час Форуму #МузейТичини матиме повноцінну можливість та достатньо часу для виступу, щоб на рівні із своїми колегами (іще 41-м музеєм) представити свій Музей.

Таке визнання та можливість потрапити в остаточний перелік претендентів у цей достойний конкурс є визнанням європейської професійної спільноти діяльності та позиціонування, професійного рівня та сучасних рис #МузейТичини у музейній площині.

Колектив Музею має достатній арсенал музейних пропозицій для відвідувачів та фахових напрацювань, які вирізняють його серед інших осередків. Словосполучення «Музей Тичини» вже стало своєрідним брендом не тільки у музейному середовищі, а й серед відвідувачів, які все частіше обирають саме його простір та майданчик для відпочинку.